FILM Error 0404: Despre oamenii care pretind să îi luăm în seamă pentru că au făcut "Love Building"

Au fost odată ca niciodată Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, care au intrat în lumea antreprenorilor pragmatici şi şi-au deschis o "şcoală de film". Şi cum prostia în rândul corporatiştilor care doresc să îşi compenseze ratarea artistică şi viaţa blestemată să fie trăită într-un birou, de la 9 la 18.00, e nemărginită, şi de multe ori, foarte uşor de manipulat, treizeci şi unu de "tineri actori", absolvenţi ai "Şcolii" au fost distribuiţi în acest lung-metraj al Iuliei Rugină. Pentru că tinerii actori se întrebau la ce le-a ajutat cursul de actorie, aflat în competiţie strânsă cu orele de respiraţie pentru gravide în materie de popularitate printre românii urbani în căutare de dezvoltare personală, cei trei Crai, bine-cunoscuţi pentru abilităţile lor actoriceşti de a sorbi tăiţeii din oala cu supă din filmele româneşti, celebre în toată lumea, au apelat la mila "dă şi mie" a MediaPro, pentru a face rost de un cincizeci de mii de euro pentru un lung-metraj.

Şi astfel, celebrii creatori ai unor filme seriale precum "Păcatele Evei", "Iubire şi onoare" sau "Inimă de ţigan" au pus-o de un film artistic, faţă de care îmi declar imposibilitatea de a vorbi pe larg, pentru că este mult prea profund şi incitant.

Aş vrea să intru în detalii, dar mă tem că este inutil. Cei care sunt sensibili la modul în care un actor se descurcă în faţa camerei, să stea departe de Love Building. La fel şi oamenii normali, care nu folosesc expresii precum "oameni frumoşi". Pentru ceilalţi - nu e nevoie de gust în materie de film ca să vezi aşa pornografie.

0 comentarii:

comentează-te!