BCF 360

Într-o seară, recent, m-am delectat cu un film nemțesc de acum vreo 15-20 de ani, cu un polițist urmărit de niște prezervative ucigașe. Mi l-a trimis un amic – un rip mizerabil- dar oricum, ce mai contează dacă și-a atins scopul, și anume să mă deconecteze. Are toate șansele să intre în topul personal al filmelor proaste miraculos de faine. Cred că o să îl mai văd o dată.

Am verificat dacă Rivette a mai anunțat vreun film, iar pe net nu circulă nicio noutate. Știu că acum vreun an a fost internat în spital. Sincer, mi-aș dori ca ” 36 vues du Pic Saint Loup” (sunt trei ani deja de când a fost scos pe piață) să nu fie ultimul lui film. Uitați-vă la Resnais, de o bună parte de vreme, lucrează la filme de parcă ar fi ultima lui execuție. Vestea bună este că am aflat că în toamna asta, Piotr Trzaskalski va scoate un film nou, la șapte ani după ”Mistrz / Maestrul”, ceea ce mă face curios.

Și pentru că am văzut că pe bloage a pornit așa, un fel de mișcare Hitch, de aici sau de aici (nu știu cu precizie), mi-am adus aminte de o reclamă franceză la Citroën (din câte știu, la noi nu a fost difuzată).


Un short promițător al unui cuplet - Fabien Carrabin și David Lucchini – care se pregătește anul ăsta să scoată și primul lor lung-metraj. 

0 comentarii:

comentează-te!