oscarul și feminizdele

Băi, deci nu știu voi cum ați petrecut Oscarurile care au trecut, dar la mine cireașa de pe tort a fost un stream care preceda emisia propriu-zisă. E un canal (bănuiesc) on-line unde toate feminizdele se adunară (în noaptea cu pricina) să comenteze Oscarurile, după cum urmează:

Două feminizde cu trandafiri pe masă. Central. Feminizda din dreapta cum te uiți avea un tic cu mâna. Pentru feminizda din dreapta, totul era awesome, de 9 ori pe minut.

Undercover.

Aici vor să fie sexy. Sunt doar proaste.

Aici mai aveau puțin și se păruiau fiindcă nu se înțelegeau care să fie fata rea, și care cea bună. Ca în filmele alea mișto pe care le vedeam pe Pro TV, acum ceva ani.

Aici vorbesc despre ceva huge, fabulous, outstanding. Nu am înțeles exact despre ce.

Aici vorbesc despre filmele-cu-mesaj, pe care le adoooră.

Până la începerea Ceremoniei, nicio feminizdă nu a militat pentru drepturile animalelor.

4 comentarii:

 1. Florin2/28/2012

  se poate și mai rău. oameni care teoretic ar trebui să știe mai multe despre film, inclusiv o profesoară de la UNATC, alături de un creator de modă au vorbit numai în clișee despre filme la invitația TVR în noaptea Globurilor de Aur, când Avatar a câștigat premiul pentru cel mai bun film dramă.

  RăspundețiȘtergere
 2. eu nu aveam o problemă cu ele din punctul ăsta de vedere. presupun că și feminizdele erau conștiente că nu au nici în clin, nici în mânecă cu filmele nominalizate. dar a fost ridicol de amuzant să văd cum se luau ele în serios, ca ”personagii”

  RăspundețiȘtergere
 3. oahhahhahhahha ce am ratat! bai daca primele par ca si´ar fi dat silinta inchiriind o camera mai acatari de hotel, alelalte trei zici ca au ramas peste program la salonu´de biutii , conspiratia coafezelor!
  Sa dau play nu m´am riscat, sunt genu´minimalist "no shit, just porn!"

  RăspundețiȘtergere
 4. hotel? mie mi se pare cu lipitura aia pe pereți un fel de bordel rococo pe stil nou, dacă nu cumva chiar o fi fost.

  ăsta a fost doar pop, dear suga'!

  PS: lasă, că au promis că revin și la anul.

  RăspundețiȘtergere

comentează-te!