Les visage du FILM: alain delon / le samouraï
O fi fost Visconti cel care l-a adus în lumea bună a filmului, dar rolul din "Rocco e i suoi fratelli" (1960) nu se compară nici pe departe cu rolul tăcut și chic din "Le samouraï" (r. Jean-Pierre Melville, 1967). Nici pe departe...

3 comentarii:

 1. Aici era el in rol de hitman?? mie mi´a mai placut si ala unde era un ingeras de borfas si´l scosese jean gabin care era un fel de judecator de la pirnaie pe mocca da´un nemernic de comisar care avea o mecla ca mr. burns din simpson´s il tot shicana pina la un moment dat nu i´a iesit o shicana si a cazut de la balcon si pa delon il duceau spre ghilotina si avea moaca aia de bart care urma sa scrie de o mie de ori "nuuu mai faaaac!" oaai ce cineast mare sunt si nu´mi dadeam seama.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu, Bomberman! și propun să păstrăm scenariul simplu:

  - de ce ești aici?
  - ca să te împușc!
  - (fin)

  RăspundețiȘtergere
 3. Indeed, as a reader to this blog I am truly impressed by it`s content, have been coming across posts that are so very informative for me, keep impressing us! well worth the read.I found it very informative as I have been researching a lot lately on practical matters such as you talk about.

  RăspundețiȘtergere

comentează-te!