branding românia (II)


Nici doamna Udrea nu s-ar fi gândit la un asemenea buric branduit...

Imagini luate din "Brand Upon the Brain! A Remembrance in 12 Chapters" (r. Guy Maddin, Canada, 2006)

3 comentarii:

 1. Anonim4/17/2011

  super tare. asta da branding!

  RăspundețiȘtergere
 2. auzi bogdan eu nu am postat pe blogul tau, doar asa am mai aruncat un ochi pe la tine din cand in cand, nu am intractionat cu tine, deci nu pot sa zic ca te cunosc f bine...dar totusi sunt ingrijorat de ceva. este ok daca te intreb ceva , da trebuie sa imi promiti ca nu dai google.

  1. ce parere ai despre scriitorul dizident paul goma, daca ai auzit cumva de el, ca este un mediocru deci e posibil sa nu fi auzit de el.

  2. cine a fost iosif hechter si ce parere ai despre el.

  RăspundețiȘtergere
 3. pot sa iti si spun de ce sunt oarecum ingrijorat: mie mi se pare ca esti usor deasupra mediei re procupari morbide, poate ca asta este doar genul de arta care iti place, desi si asta e oarecum mai aparte dar inca nu te clasifica inca ca aberat sever, sau poate pur si simplu esti deprimat clinic si ai nevoie de tratament. CE va ceva ma nelinisteste pe mine la tine dar nu pot sa stiu ce, nu am cum ,imi este imposibil sa precizez ce anume, poate fi si combinatia artei plus stilul tau de a comenta despre ea, desprea cea care iti plcace de o pui [e blog incontinuu desi pari ca o si dispretuiesti chiar si pe ea.

  Oare te dispretuiesti chiar pe tine ? Ce ai patit ? E ceva rau ?

  RăspundețiȘtergere

comentează-te!