les assassins de charlotte

Titlul albumului, ""I.R.M, spune Charlotte a noastră, se trage de la experienţa traumatizantă venită o dată cu "Antichrist"- ul lui von Trier. Pe 26 mai a apărut cel de al doilea extras, "Time of the Assasins", care "se apropie ca sound" (parcă aşa se zice în mediile cilivizate) de magnificul "5:55" (mult mai bun, pentru că este mult mai studio independent, ca să zic aşa).

In the Time Of The Assassins
They say hallelujah
It doesn't take a miracle to raise a
Heart from the dead
* mihai e. mă trage de mânecă şi îmi spune originea cuvântului "assassin". cică se trage de la arabi, "hax axaxin", mâncător de rahat, ptu! haşiş. dacă m-a minţit, vă rog faceţi o plângere.

2 comentarii:

  1. Mie nu mi se pare sa aiba vreo legatura cu Antichrist. Ma refer la piese si nu la clip. Sigur ca sunt intense si destul de intunecate, dar nu de la experienta filmului (si ce experienta!) ci de la cea a chirurgiei pe creier. De fapt si titlul vine de la Imagerie par Resonance Magnetique si se simte prin melodii.
    Spune despre chestiile astea aici: http://thequietus.com/articles/03158-charlotte-gainsbourg-interview-antichrist-5-55-irm-2

    RăspundețiȘtergere
  2. well, IRM-ul şi l-a făcut în timpul filmărilor de la "Antichrist", cred că am citit asta în Les Inrocks, undeva anul trecut. La asta mă refeream.

    RăspundețiȘtergere

comentează-te!