ma cotillard n'arrête pas de pleurer

În cazul în care nu v-a satisfăcut prestaţia de dezamăgită în amor a lui Marion Cotillard din "Nine" - care fie vorba între noi... film extrem de slab, femei frumoase, şi roluri insipide - luaţi de aici un videoclip în care Cotiarda animă, smiorcăindu-se într-o maşină, toată filmarea. Ah, şi clipul este făcut cu mult înainte ca ea să se mai smiorcăie una bucată la Bafte, o a doua bucată la Oscari. Cert este însă că smiorcăilelile i-au ridicat cota pe piaţa de mărfuri. Şi totuşi ,campioana la smiorcăieli rămâne pentru mine Natalie Portman.2 comentarii:

  1. Multam de clip. Sincer mie mi-a placut prestatia ei din nine mai mult decat cea a Peneloapei care e nominalizata la Oscar nu inteleg in virtutea carui fapt? Pentru ca era singurul rol secundar jucat anu trecut sau de ce? Oricum filmul e pointless, bun doar de admirat niste prezente feminine si jocul lui Day Lewis, dar deloc memorabil. Nici macar muzica nu e ceva iesit din comun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu plăcere! Păi dacă judecăm strict pe film, în mod cert Cotillard este cea mai vizibilă - în termenii unui rol cât de cât consistent. Dacă priveşti filmul, sunt nişte bani irosiţi complet - nu are forţă, toate prezenţele feminine sunt doar nişte taskuri pe care le bifezi în outlook (pe Cruz o avem - o avem!, pe Fergie o avem - o avem!). Pe Penelope Cruz am găsit-o agreabilă doar în scena camerei de hotel din mahala. Cât despre celelalte... nici măcar nu îmi mai aduc aminte cine erau. Muzica este căzută din pom, şi ceea ce este şi mai dezamăgitor este că tipul (regizorul) chiar reuşeşte contraperformanţa de a trata muzica pe lângă film... e ca în momentele Divertis sau programele de revelion ... trei glume, mai cântă o baragladină puţin, apoi încă trei glume. În materie de musical, filmul reprezintă un regres total. Dacă vrei să găseşti musical în genul ăsta, te uiţi pe TCM. Şi punct! :)

    RăspundețiȘtergere

comentează-te!