blognotes

Ultimul film al lui Haneke, iniţial programat să ruleze şi la noi undeva prin martie, s-a răzgândit din a-şi arăta faţa, şi este anunţat că va rula în 15 mai. Cel mai probabil, asta se va întâmpla în cadrul zilelor filmului european (dacă am făcut eu calculele bine).

Tot explodează tolba cu spam privind un anume "Brothers". Pentru toţi cei care intenţionează să îl vadă, un sfat călduros: vedeţi "originalul" danez, al lui Bier.

Tim Burton va juriza Cannes-ul de anul ăsta în calitate de prezident! Hi, hi, hi!

P.S. opţional: pe un anume blog, un anume domn, care se visa sau dorea (nu prea îmi este clar) Marlon Brando, era intrigat de ce cartea lui a ajuns la reduceri, la nestematul preţ de 9,99 lei. Revine, şi spune că "uf!" (efeminat!) primul tiraj a fost epuizat după 2 luni (bine că nu 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile). A uitat să menţioneze că tirajul avea 150 de bucăţi, iar pe jumătate şi le-a însuşit din banii personali ca să le împartă prin pampas! Da mă, e vorba de asl/pls!

9 comentarii:

 1. Despre cine e vorba ? Cumva din colectia raftul denisei ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum le ştii tu pe toate! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai nu le stiu pe toate pentru ca nu stiu despre cine vorbesti. Singura romaneasca era un dictionar de nu stiu ce.Imi aduc eu vag aminte din timpul in care practic ma urcasem cu tot pe raftul de carti tot luand in brate si inca una si inca una si inca una... Bine, alegerile mele erau ceva mai versate

  RăspundețiȘtergere
 4. pot să îţi spun că nu era plânsul lui nietzsche. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ceva mai profund de-atata ??

  RăspundețiȘtergere
 6. fata mea, cu părere de rău îţi spun că nu este nimic profund în ceea ce o să îţi scriu în continuare: alex. leo şerban :))

  RăspundețiȘtergere
 7. Pfffffffff...( exprimare interjectionala a dezumflarii mele )
  Ia zi, mai bine, te-ai uitat la ce ti-am zis ?

  RăspundețiȘtergere
 8. paf! nu, dar mă uit în seara asta. îţi dai seama că dacă mă uitam veneam şi cu feedback :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Bine, sa nu zici dup-aia ca nu te-am batut destul la cap. Eu pun de partea a doua din Die Niebelungen.

  RăspundețiȘtergere

comentează-te!