3 în 1: yes man vs. juno vs. xxy

Am văzut "Yes Man". NOOOOT. Scenariu răsuflat de-a binelea. În condiţiile date ce să mai facă şi săracul Jim? Am tot sperat, raportându-mă, inutil se pare, la "The Truman Show" (1998) şi magnificul "Eternal Sunshine of a Spotless Mind" (2004). Se pare că al nostru Carrey a îmbătrânit, boaşele i s-au lăsat iar scenele funny nu îl mai prind deloc.

"Juno" (2007). L-am văzut şi eu ca să "nu rămân prost" cum se spune la noi în urbe. Scenariul e de nota 6, Ellen Page grozavă şi un final al dracului de prost. Mai bine îi puneau pe incestuoşii adolescenţi să danseze "Lambada". Nimeni nu s-a gândit la asta? Şi care e faza cu cei doi cântând pe treptele casei la chitară?! Eu am sesizat "sensibilul" din scenă dar aduce mai degrabă a "Desperate HouseWifes". Oricum Page în "Hard Candy" rullleezzzzz în continuare.

"Xxy" (2007) e un film argentinian multipremiat cam prin toate festivalurile pe unde a fost inclus (şi nu doar cele hispanice). Film de debut, scenariul nu este wow, dar face un boom! mare când este vorba de a trata un subiect demn de grila de programe Discovery. Sunt multe lucruri de spus...
Sursa imaginilor: cinemagia.ro

0 comentarii:

comentează-te!