podcast #1: "Night Session"

Usor melancolic, cu regret imi aduc aminte de perioadele in care ma puteam bucura de lungile nopti de lectura in pereche cu sutele de pagini de notite cu aberatii si visele unui adolescent - la un moment dat chiar miop. Sub semnul melancoliei am pus din trei click-uri - sau mai multe - sub forma primului meu podcast cateva piese care imi trezesc amintiri sau care ma introduc in atmosfera camerei mele tapetate cu zeci de harti in care m-m bucurat de sutele de carti pe care le-am savurat.

Podcast-ul in format mp3 poate fi descarcat de aici.

--------------- Va Urma! ---------------

3 comentarii:

 1. Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine. ASTEPTAM SA TE SI INSCRII; PAGINA CU INSCRIERI ESTE PE SITE PE SITE
  Acesta este comunicatul:
  "Mesaj important pentru bloggerii din Capitala!
  Pe 30 mai sarbatorim Ziua Bloggerilor Bucuresteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiectii, târguri de blogging, expozitii, vânzari de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
  Informatii si înscrieri pe ZBB-2009.RO.
  Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

  Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...

  RăspundețiȘtergere
 2. faina selectie. imi place mult:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca n-as fi citit saptamana trecuta Romanul adolescentului miop, n-as fi facut legatura. :)

  Nu stiu nici o melodie, desi formatiile imi sunt familiare. Dar vad titluri frantuzesti, asa ca o sa ma iau dupa recomandari si o sa le ascult si eu. :)

  RăspundețiȘtergere

comentează-te!