alter ego (reg. nicholas dimitropoulos, george korgianitis, gre., 2007)


O idee buna nu este sustinuta intotdeauna de un casting solid. Eu nu cunosc situatia cinematografiei elene, dar asta nu ma retine a nu ma intreba "Nu se puteau gasi niste actori mai potriviti, sau asa este stilul actoricesc din Grecia?"

La nivel de banuiala, este posibil ca regizorii sa faca un compromis comercial, presati fiind de producatori. Replici puerile, actori slabuti, care nu te surprind absolut deloc. In couda faptului, ca scenariul implica prezenta unor personaje bine individualizate, ai senzatia ca prezenta lor este de la un capat la celalalt o apa si un pamant.

Il recomand pentru o duminica in familie, atunci cand nimeni nu este dispus sa isi incinga creierul "hmmm!!? ce a vrut sa spuna". Filmul nu are un joc actoricesc prea stralucit, nici montajul nu este un desavarsit, singurele momente de stralucire fiind date de coloana sonora si calitatea imaginii (care este intr-adevar, ok).
In rest... metrosexuali, femei neimplinite sexual, vedet rock cu iz de bamboo si o poveste care iti da de gandit, dar numai in paralel cu ce vezi prin intermediul peliculei. Oricum, admir cosmo-pelicula in cauza, bine ca si grecii mai fac productii de genul asta.

- Detalii film
- Trailer oficial

0 comentarii:

comentează-te!