snow patrol - a hundred million suns (gbr/2008)


E foarte interesant cum am aflat eu de Snow Patrol. Primul album pe care mi l-am cumparat a fost "Eyes Open", dintr-o benzinarie OMV. Coperta m-a interesat (nu stiam daca nu cumva voi gasi manele pe el, nu stiam ce videoclipuri are formatia). Cei doi omuleti desenati pe tonuri de gri care se imbratiasau mi-au adus aminte de o pictura de Magritte care ma tot fascina prin liceu. Iar asa, am aflat de formatia asta de distrusi, dar care "le au cu muzica".

"A Hundred Million Suns" e oarecum un hibrid intre "Eyes Open" si "Final Straw", vand ca rezultat compozitii mai comerciale, pentru TV sa zicem, dar si piese apropiate de ce formatia canta acum 10 ani.

Recomand primele 2 piese de pe album - "If There's a Rocket Tie Me to It" & "Crack the Shutters" si penultima piesa - "Disaster Button".

Mai multe detalii despre album aici.

4 comentarii:

 1. "amantii" lui magritte? :)

  RăspundețiȘtergere
 2. one of my fav ever. :) de fapt, magritte cu totul imi place.

  RăspundețiȘtergere
 3. Hmm... Mi-am amintit sa-ti raspund la comentariu. :)
  Ascult Snow Patrol de vreo 3 ani, si sincer, printre albumele mele preferate sunt cele enumerate de tine : Final Straw si Eyes Open. Ar trebui sa incerci si proiectul lui Gary Lightbody - adica The Reindeer Section. E un mix de folk si rock foarte dragut pentru dupa-amiezele ploiase. :)
  Have a nice week!

  RăspundețiȘtergere

comentează-te!