[rec] (reg. jaume balaguero, paco plaza, esp, 2007)Nimic nu avea sa imi indice ce va urma. Era linistea dinaintea potopului de sange. Capul mi-a tresarit de cateva ori. De alte cateva ori m-am intrebat "De ce?". Si de mii de ori, ochii mi-au vajait in cap, urmarind camera aia de amator, cum se misca haotic. "The Blair Witch Project"? Un rahat de film in comparatie cu ce [REC] ofera. Esti patruns din primul moment, si resemnat la final. No happy ending! Doar Andreea Marin care moare tragic pe platoul de filmare.PS: Am inteles, ca americanii ar fi luat ideea de la spanioli, si ar fi realizat si ei o copie, doar ca replicile sunt in engleza, iar bugetul este de cateva ori mai mare. Sa nu va atingeti de pelicula asta, doar daca nu cumva sunteti cretini si vreti sa va ratati 1 si 1/2 din viata voastra pentru un fake.

Cautati originalul: [REC]

Mai multe detalii despre film aici.

2 comentarii:

  1. hm , the blair with project l-am vazut :) nu stiam ca este o copie dupa alt film , dar m-ai facut curioasa. o sa incerc sa ma uit si la rec.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut toate filmele enumerate de tine. In alta ordine : Blair Witch, apoi [REC] si apoi "americancul" Quarantine, dintre care doar ultimul suge pana si cel mai marunt strop de vlaga din mine, atat de plictisitor si de prost facut, fata de original.

    RăspundețiȘtergere

comentează-te!