ensemble, c'est tout (claude berri, fra, 2007)


"Ensemble, c'est tout" este un fel de "The Dreamers", mult mai cuminte ca scenariu, dar la fel de suculent. O ratata profesional se alatura unui grup de doi indivizi () ce traiesc printre amintiri burgheze, pentru a forma o trinitate boema. Grupul cu circuit inchis este insa fulgerat de drama fiecaruia pe care o traieste in raport cu familiile din care provin. Un film pasional, plin de vise si umor negru. Cam asa s-ar defini "Ensemble, c'est tout".

Condica este semnata de Audrey Tautou - "Amelie", "Un long dimanche de fiancailles", si de Guillaume Canet - pe care l-am vazut in "Joyeux Noel", "Jeux d'enfants" sau "Vidocq".


Mai multe detalii despre film aici.

3 comentarii:

  1. eu am fost un pic dezamagita de rolul lui audrey :( per ansamblu mi s-a parut doar un film relaxant usor fara prea multe de spus..sunt curioasa insa cum o va interpreta pe Chanel in noul ei film

    RăspundețiȘtergere
  2. de multe ori tindem sa o raportam la amelie. e adevarat, "ensemble, c'est tout" nu este un film complex. dezamagirea poate ca vine mai degraba de la regizor, care abvordeaza mai degraba teme factuale, decat mesaje bine ascunse.

    RăspundețiȘtergere

comentează-te!