urmeaza statia... Mall2, cu peronul deviat


De ceva vreme incoace, port discutii inflacarate si pline de sirop cu o prietena, pe marginea metrosexualitatii (la barbati). Cat de adevarata este afirmatia ca metrosexualul este un gay care se plimba cu metroul/sau alt mijloc de locomotie urbana de larg consum? O sa vedeti si de ce imi pun intrebarea asta.

Incepe ideea de barbat cu mainile aspre sa fie perimata? Ma uit in jur. Piata Romana. Doi indivizi ce isi cara fetele polizate si date cu crume de dimineata, cu cea de seara, cu cea de dupa-masa, cu cea dupa ce a mancat salata verde, ca sa nu mai zic de cele care iti intaresc sprancenele, cele aplicate cu ... si cu....Sprancenele le sunt milimetrice. Buzele tratate cu nu stiu ce produse de laborator, pentru un sarut umed. Unghiile sunt perfect curate, tratate cu 3 produse diferite, depinde de ciclul modei, ca sa nu mai spun de lacul care se aplica in functie de momentul zilei. Suna a patologic?! Pentru mine, da.

Festivalul Filmului Francez, acum cateva luni. Calc pentru prima oara in City Mall, impins de dorinta de a vedea o pelicula pentru care indelung salivasem. La unul din etaje, in buricul targului, 2 indivizi suspecti stau intr-un spatiu erotic (era rosu), mindri ca li se face o "indepartare a pielitelor de la unghii". Pielea mi se face aspra, gandindu-ma ca ar putea merge acasa, acolo unde cei doi copii, tocmai veniti de la sala de dansuri moderne, isi intreaba tatal unde a fost. Sincer, naiv, si de parca totul vine de la sine, el v-a raspunde ca s-a bucurat de o seara linistita si ca a scapat de cosmarul vietii de barbat: chestiile care apar sub unghii. Sotia il v-a intampina si ea, dar cu o privire rece care il va face sa afirme cu gesturi feminine "Ce vrei soro, beraria era inchisa!"

Am inceput, e calr, sa imbatranesc. In curand voi fi aruncat la Recycle Bin. Deh, nu inteleg moda strazii, nu ii inteleg pe emoizi, nu ascult TH sau RBD (sper ca nu am gresit, iar voi ati inteles ce trebuie). In seara asta o sa iau masa in gara.

0 comentarii:

comentează-te!