anouk: "Who's Your Momma?"


La sfarsitul lui noiembrie, Anouk a scos un album nou pe piata. Va aduceti aminte de tipa care NU ne canta “Like Virgin”, si scotea din gura cuvinte “Nobody’s Wife”. Ce vremuri! Cand pe la betii rebelele vremii mele nu ascultau RBD, ci se unduiau satanic pe versurile olandezei.
Albumul se numeste “Who’s Your Momma”, aducandu-mi aminte de vitrinele cu dulciuri amsterdameze “de regulat”. Numai ca aici, Anouk nu ne taxeaza la minut, ci iti va canta din toti plamanii 11 melodii de toata frumusetea. Albumul asta este mult mai diversificat ca sound: “I Don’t Wanna Hurt” imi adduce aminte de “Michelle”; “Good God”, primul extras de pe album se apropie de rock’n roll-ul anilor ’70; “The Difference” are chiar influente de muzica gospel. Piesele care aduc noutatea sunt, in viziunea mea, “If I Go” (un deliciu de piesa) si “Modern World”.
O tactica buna in marketingul de productie este ca vocea solistei este pusa in evidenta mult mai mult decat pe albumele precedente. Orchestratia este pusa pe un loc second, dar nu neglihjata.

if i go


might as well


good god


mai multe detalii afli aici

0 comentarii:

comentează-te!