televiziunea cu O.ul de strut vidat

OTV-ul bate in senzational orice tentative media locale. De regula, nu sunt interesat de stiri potrivite “ceaiului de la ora 5”, dar faza cu profesoara de nu stiu ce si elevul sau patimas, care si-a dat viata pentru o p***a, m-a prins rau. Auzeam la cineva ca el nu se uita la stirile TV, si cu toate astea, stie cam tot ce se intampla prin tara. Asa s-a intamplat si in cazul meu cu subiectul asta. Nu am fost interesat in mod expres de refacerea secventiala a evenimentului, si cu toate acestea, am prins franturi de ‘ici si de ‘colo.
Mai nou, pe OTV un individ, pe care il tot vad prin studioul cu tavanul prea jos, vorbea de posibilitatea ca tanarul elev, ce a decis sa testeze viabilitatea aripilor pe care dragostea non-conformista ti le da, sa fi alunecat pe pardoseala proaspat lustruita cu mopul umed. Si asa, un canal de televiziune romanesc reuseste sa faca haz de necaz de propriile sale emisiuni. Varful aisbergului este dat insa de o emisiune care tocmai scenariul asta il lua in calcul, iar in partea dreapta a ecranului, statea glorios intrebarea “Credeti ca a spalat cu mopul (profesoara), inainte de a veni Ralph (probabil, tanarul discipol)?” Eu apreciez interesul deosebit pe care Diaconescu il are sa inregistreze feed-back de la telespectatori, da cand astia au un iq mai jos decat palaria, atat de prosti incat sa mai si plateasca costul sms-ului... nu mai zi nimic. Nici macar nu le posteaza pe undeva muile! Si poate ca as fi trimis pana la urma si eu un sms, sa imi spun parerea, dar eu inclinam spre un raspuns de genul “poate”. Glumeam!

Eu nu stiu care a fost deznodamantul sondajului prin sms din emisiunea aia. Si nici nu conteaza. Dar mi-ar placea sa se fi raspuns cu nu. Nu de alta dar vreau mai multe teorii cu cauza pierduta, si in viitor.... Si ce o sa descoperim?! Ca, de fapt, don’soara prefesoara isi facuse o modificare in apartament, si ca mutase locul unei ferestre, iar elevutul nu a stiut... Si ce o sa mai aflam? Ca elevutul avea in picioare ADIDASI NIKE, care aveau niste probleme la talpa, si el a alunecat. Iar reprezentantii Nike in Romania, o sa sune in studio la Dan Diaconescu... si ma rog... TOTUL ESTE POSIBIL IN ROMANIA cand e vorba de mizeria care se impute....

0 comentarii:

comentează-te!